Presentation training

Pitchen met Power

Presenteren, pitchen, spreken voor publiek. Het is meer en meer een belangrijk deel van je werk. Of het nu op een podium is, in een project meeting of bij een sollicitatie, een goede presentatie kan het verschil maken. Maar een pakkende pitch maken en die met overtuiging presenteren, hoe doe je dat nou eigenlijk? Een bedrijfspitch, startup lancering, projectpresentatie of een sollicitatie? De workshops Pitchen met Power leren je de basis voor het geven van een pitch met impact.

PROGRAMMA’s

Onze workshops Pitchen met Power worden aangeboden als in-company groepstrainingen variërend van een uur tot een volledige dag. Van korte workshops zoals ‘Pitching 101’, waarin je de basis van een goede pitch leert of het vervolg ‘Pitchen met Passie’ met focus op presentatietechnieken tot ééndaagse training waarin een pitch in tekst en presentatie volledig wordt uitgewerkt. De workshops kunnen worden aangepast voor specifieke doelen of doelgroepen. De duur van de training bepaalt de mate van interactiviteit en individuele begeleiding.

testimonial

“Pitchen met Power paste perfect in ons programma en weet erg goed het publiek te enthousiasmeren. Er was een ontzettende groei te zien in het proces van de deelnemers. Ze waren positief verrast en erg dankbaar voor de pitch training en waren in staat om met zelfvertrouwen het publiek mee te nemen door storytelling technieken toe te passen.”

AMBER VEENSTRA – Marketing & Eventmanager Mid-West Startup Fest

Opties & tarieven

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze standaard opties en de mogelijkheden voor trainingen op maat gebaseerd op jouw specifieke behoeftes. Ben je startup of student? Informeer naar onze speciale tarieven! Alle prijzen zijn Exclusief BTW en reiskosten en exclusief eventuele kosten voor locatie.

In-company 1 uur (6-20 pers.)
245,-
195,-
In-company 2 uur (6-20 pers.)
395,-
295,-
In-company 4 uur (6-15 pers.)
775,-
575,-
In-company 1 dag (4-10 pers.)
1.475,-
1.125,-
Individueel/ open 8 uur
245,-
195,-