Presentation training

Pitch Dokter – Business Pitch

Jouw bedrijf, project of onderzoek presenteren, Hoe doe je dat op een heldere en overtuigende manier? En vooral: hoe bereik jij daarmee effectief jouw doel, zoals het aantrekken van investeerders, werven van fondsen of bereiken van klanten? Met een interactief webinar en drie sessies persoonlijke coaching  biedt de Pitch Dokter training je de beste remedie voor een perfecte pitch!

prgogramma

Meestal willen we in een pitch te veel vertellen. Dat uit zich vaak in een opsomming van feiten. Logisch, want je kent alle details van jouw werk, project of bedrijf. Een goede pitch focust op die dingen die er echt toe doen om jouw doel te bereiken. Door te spreken vanuit jouw passie en de ‘why’ wordt jouw verhaal helder en inspirerend.

VOOR WIE?

De Pitch Dokter Business pitch training is gericht op mensen die hun bedrijf, project of onderzoek willen presenteren in een (korte) pitch. Dit kan zijn om klanten te werven, investeerders of funding te werven of om jouw projectplannen helder te presenteren binnen jouw organisatie. Kortom, mensen die in korte tijd hun pitch scherp willen krijgen en met passie presenteren op een manier die bij hun past.  Je krijgt feedback, tips en oefeningen die je direct toepast in je presentatie. Wat fijn is: De coach sessies worden gepland op momenten die jou het beste uitkomen.

Wil je meer de diepte in en je presentatievaardigheden fundamenteel verbeteren? Dan is de Professional training of Keynote coaching iets voor jou! Bekijk de opties in het menu ‘trainingen’.

RESULTATEN

  • Een pakkende s& overtuigende pitch
  • Doelgerichte presentatie
  • Focus op de essentie
  • Spreken met intentie
  • (Online) presentatie skills
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Coaching wanneer het jou uitkomt

TARIEVEN

De Pitch Dokter Sollicitatie training is te volgen via individuele inschrijving voor een open training of als groepstraining voor maximaal 8 personen. De prijzen voor groepstraining zijn exclusief locatiekosten in geval van live trainingen en coaching. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Individueel/open training
285,-
225,-
Groep /In-company training
1.750,-
1.450,-