Presentation training

Over

Wij helpen ideeën, concepten, mensen en organisaties vooruit die bijdragen aan een betere wereld, door ze te helpen hun authentieke verhaal met passie te vertellen. Met onze expertise en trainingen willen wij bijdragen aan positieve verandering, het delen van nieuwe kennis en het ontsluiten van onbegrensde mogelijkheden.

Onze visie

Een overtuigende presentatie begint bij jouw authenticiteit als spreker. Wij geloven dat theatervaardigheden de perfecte basis zijn voor het verbeteren van jouw pitch. Kennis van storytelling en technieken op het gebied van expressie, fysiek en ademhaling helpen jou om op jouw eigen manier een sterke voordracht te geven en comfortabel op het podium te staan.

onze kernwaarden

  • Authenticiteit
  • Enthousiasme
  • Openheid
  • Aandacht
  • Vooruitgang

Onze kracht

Onze kracht zit in bewustmaking. Bewust van wat jij precies wilt vertellen en hoe je dat in opbouw en expressie tot uiting brengt. Prikkelende interactieve oefeningen laten je persoonlijk ervaren wat voor jou werkt en waarom. Onze ervaringsgerichte werkwijze creëert inzichten waarmee je direct jouw presentatie versterkt en jouw kwaliteit als public speaker zult blijven verbeteren.

Loek Daemen

Als trainer/coach help ik je jouw eigen authentieke verhaal te vertellen. Ik werk opbouwend, out-focus en gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in jou te ontwikkelen. Ik reik je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Ik doe dat met ontzettend veel plezier en passie. Al mijn ervaring, talenten en creativiteit komt in dit werk samen. I truly love my job!

Loek Daemen – Founder / traner / coach
Mariëlle Dortmans

Als Stemspecialist help ik jou met alle facetten van de stem: adem, lichaam, spraak, zang en mindset. Alles is met elkaar verbonden. Met mijn behandeling en coaching zorg ik dat jij grip krijgt op jouw lichaam, stem en gedachten. Zo geef ik jouw stem meer ruimte en vrijheid om in jouw authentieke kracht te staan. En dat altijd met een flinke dosis enthousiasme en positiviteit!
Meer weten? www.mybodyvox.nl

Mariëlle Dortmans – Stemspecialist

onze Werkwijze

GLOBAL DEVELOPMENT GOALS

In alles wat we doen streven we ernaar bij te dragen aan de Global Development Goals. Onze focus ligt bij goals 10, 7 en 13: Het verminderen van ongelijkheden binnen en tussen landen (10), zorg dragen voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen (7) en dringende actie in de strijd tegen klimaatverandering en haar gevolgen (13). Dit doen we specifiek door ons Fruits of Fridays programma, waarin wij onze diensten gratis aanbieden voor startups en goede doelen die bijdragen aan deze GDG’s.