Presentation training

Over

Wij helpen ideeën, concepten, mensen en organisaties vooruit die bijdragen aan een betere wereld, door ze te helpen hun authentieke verhaal met passie te vertellen. Met onze expertise en trainingen willen wij bijdragen aan positieve verandering, het delen van nieuwe kennis en het ontsluiten van onbegrensde mogelijkheden.

Onze visie

Een overtuigende presentatie begint bij jouw authenticiteit als spreker. Wij geloven dat theatervaardigheden de perfecte basis zijn voor het verbeteren van jouw pitch. Kennis van storytelling en technieken op het gebied van expressie, fysiek en ademhaling helpen jou om op jouw eigen manier een sterke voordracht te geven en comfortabel op het podium te staan.

Onze kracht

Onze kracht zit in bewustmaking. Bewust van wat jij precies wilt vertellen en hoe je dat in opbouw en expressie tot uiting brengt. Prikkelende interactieve oefeningen laten je persoonlijk ervaren wat voor jou werkt en waarom. Onze ervaringsgerichte werkwijze creëert inzichten waarmee je direct jouw presentatie versterkt en jouw kwaliteit als public speaker zult blijven verbeteren.

onze kernwaarden

  • Authenticiteit
  • Enthousiasme
  • Openheid
  • Aandacht
  • Vooruitgang

onze Werkwijze

GLOBAL DEVELOPMENT GOALS

In alles wat we doen streven we ernaar bij te dragen aan de Global Development Goals. Onze focus ligt bij goals 10, 7 en 13: Het verminderen van ongelijkheden binnen en tussen landen (10), zorg dragen voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen (7) en dringende actie in de strijd tegen klimaatverandering en haar gevolgen (13). Dit doen we specifiek door ons Fruits of Fridays programma, waarin wij onze diensten gratis aanbieden voor startups en goede doelen die bijdragen aan deze GDG’s.