Presentation training

Over

Pitch Perfect is ontstaan uit passie en ervaring als acteur, theatermaker, concept developer van creatieve communicatie en oprichter van pitch events als Pecha Kucha Eindhoven. Wij worden gedreven door plezier en energie om kennis en passie voor presenteren aan mensen over te dragen en door de enorme stappen die deelnemers in korte tijd maken. Onze bevlogen specialisten leren en inspireren jou om vol overtuiging een top presentatie geven.

Onze visie

Een overtuigende presentatie begint bij jouw authenticiteit als spreker. Wij geloven dat theatervaardigheden de perfecte basis zijn voor het verbeteren van jouw pitch. Kennis van storytelling en technieken op het gebied van expressie, fysiek en ademhaling helpen jou om op jouw eigen manier een sterke voordracht te geven en comfortabel op het podium te staan.

Onze kracht

Onze kracht zit in bewustmaking. Bewust van wat jij precies wilt vertellen en hoe je dat in opbouw en expressie tot uiting brengt. Prikkelende interactieve oefeningen laten je persoonlijk ervaren wat voor jou werkt en waarom. Onze ervaringsgerichte werkwijze creëert inzichten waarmee je direct jouw presentatie versterkt en jouw kwaliteit als public speaker zult blijven verbeteren.

onze kernwaarden

  • Authenticiteit
  • Enthousiasme
  • Openheid
  • Aandacht
  • Resultaat

onze Werkwijze