Presentation training

Tarieven

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze standaard opties en de mogelijkheden voor trainingen op maat gebaseerd op jouw specifieke behoeftes. Ben je startup of student? Informeer naar onze speciale tarieven!

Professional training

Lees verder

De Professional training wordt aangeboden als open training of als In-company groepstraining voor bedrijven en organisaties. In-company trainingen vinden plaats bij op locatie of op onze trainingslocatie in Eindhoven. Als individu of kleine onderneming kun je je inschrijven voor een van de open trainingen. Wl je meer weten, bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op.

Contact

 

 

Expert modules

Lees verder

De expert modules zijn momenteel nog in ontwikkeling. De opties en tarieven worden later bekend gemaakt.  Wil je meer weten, neem gerust contact op.

Contact

 

 

Keynote coaching

Lees verder

Keynote coaching wordt aangeboden als persoonlijke begeleiding of voor groepen tot 3 personen. Prijs op aanvraag op basis van een intakesessie. Uurtarieven zijn exclusief BTW.

Uurtarief (1-3 PERS.)
€ 120,-
€ 90,-

 

 

In-company teambuilding

Lees verder

In-company teambuilding wordt aangeboden als in-company pitch event op uw locatie, gekoppeld aan onze trainingen. De trainingen vinden plaats op locatie of op onze trainingslocatie in Eindhoven. Tarieven zijn op aanvraag en afhankelijk van afspraken omtrent de organisatie van de events.

Per event, vanaf
€ 2.900,-
€ 1.900,-

 

 

vraag & antwoord