Presentation training

Professional training

De basistraining die jouw presentatie skills naar professioneel niveau brengt. Een inspirerende ervaringsgerichte cursus waarbij bewustwording en authenticiteit centraal staan. In 4 groepssessies leer je door prikkelende oefeningen hoe je met een heldere opbouw en expressie jouw verhaal versterkt, en hoe je comfortabel en met overtuiging op het podium staat.

Programma

Resultaten

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

Opties & tarieven

Ik help je graag op de manier die het beste bij jou of jouw organisatie past. Ervaring leert dat de beste oplossing vaak niet in een standaardpakket te vatten is. Ik ga daarom graag met jou in gesprek om te ontdekken waar jouw behoefte ligt en hoe we daar het beste invulling aan kunnen geven. Dus, heb je vragen of wil je een training boeken; neem dan contact op!

Marielle Dortmans

Ontzettend leuk en leerzaam! Op een duidelijke en beknopte manier veel geleerd en op een leuke speelse manier kunnen oefenen aan mijn eigen vaardigheden. Echt een aanrader voor wie vrijer wil kunnen presenteren!

Marielle Dortmans – Logopedist & spraak therapeut
Rik Schutte

Pitch Perfect komt met geweldige, interactieve sessies die door middel van leuke oefeningen de vaardigheden die je nodig hebt tijdens het presenteren echt aan je leert. Ik voel me echt de baas over het podium nu!

Rik Schutte – Lead interaction design BleuJay
Zeeshan Yunus Ahmed

Iedere sessie van de training was ontzettend leuk. De diverse methoden en oefeningen heeft ons veel kleine details over het presenteren geleerd. Het gaat ons zeker helpen bij toekomstige presentaties!

Zeeshan Yunus Ahmed – PhD. Candidate TU/e & Ondernemer
Florence Kuyper

Voor mij is deze training zó veel beter dan de standaard presentatietrainingen, vanwege de veelzijdige, creatieve, heel deskundige, veilige en ervaringsgerichte aanpak van Pitch Perfect.

Florence Kuyper – Polar Expedition Leader