Presentation training

Professional training

De basistraining die jouw presentatie skills naar professioneel niveau brengt. Een inspirerende ervaringsgerichte cursus waarbij bewustwording en authenticiteit centraal staan. In 3 groepssessies leer je door prikkelende oefeningen hoe je met een heldere opbouw en expressie jouw verhaal versterkt, en hoe je comfortabel en met overtuiging op het podium staat.

Programma

Resultaten

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

Opties & tarieven

De Professional training bestaat uit drie sessie van 3 uur met een maximale groepsgrootte van 8 personen. Tijdens de training werk je gericht aan jouw eigen presentatie. Om het leereffect te maximaliseren worden de sessies in opeenvolgende weken gepland.  Voor in-company trainingen is de professional trainingen ook als 1-daagse of 2-daagse cursus aangeboden.

Voor onze Professional training bestaan verschillende opties. Kijk hieronder voor meer informatie. Wil je meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze standaard opties en de mogelijkheden voor trainingen op maat gebaseerd op jouw specifieke behoeftes. Ben je startup of student? Informeer naar onze speciale tarieven!

 

Individueel / open training
425,-
325,-
Groep / In-company training (8p)
2.450,-
1.750,-
Custom training
op aanvraag
opaanvraag
Esther Beysens

De professional training weet je te enthousiasmeren en meer vrij te maken in het presenteren. Ik heb veel geleerd over storytelling, lichaamshouding en spreektechnieken. Ik voel me nu veel zekerder om te spreken voor een groep.

Esther Beysens – Sociaal ondernemer / startup
Florence Kuyper

Voor mij is deze training zó veel beter dan de standaard presentatietrainingen, vanwege de veelzijdige, creatieve, heel deskundige, veilige en ervaringsgerichte aanpak van Pitch Perfect.

Florence Kuyper – Polar Expedition Leader