Presentation training

Professional training

De basistraining die jouw presentatie skills naar professioneel niveau brengt. Een inspirerende ervaringsgerichte cursus waarbij bewustwording en authenticiteit centraal staan. In 3 groepssessies leer je door prikkelende oefeningen hoe je met een heldere opbouw en expressie jouw verhaal versterkt, en hoe je comfortabel en met overtuiging op het podium staat.

Programma

Resultaten

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

Opties & tarieven

De Professional training bestaat uit drie sessie van 3 uur met een maximale groepsgrootte van 8 personen. Tijdens de training werk je gericht aan jouw eigen presentatie. Om het leereffect te maximaliseren worden de sessies in opeenvolgende weken gepland.  Voor in-company trainingen is de professional trainingen ook als 1-daagse of 2-daagse cursus aangeboden.

Voor onze Professional training bestaan verschillende opties. Kijk hieronder voor meer informatie. Wil je meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze standaard opties en de mogelijkheden voor trainingen op maat gebaseerd op jouw specifieke behoeftes. Ben je startup of student? Informeer naar onze speciale tarieven!

 

Individueel / open training
425,-
325,-
Groep / In-company training (8p)
2.450,-
1.750,-
Custom training
op aanvraag
opaanvraag
Marielle Dortmans

Ontzettend leuk en leerzaam! Op een duidelijke en beknopte manier veel geleerd en op een leuke speelse manier kunnen oefenen aan mijn eigen vaardigheden. Echt een aanrader voor wie vrijer wil kunnen presenteren!

Marielle Dortmans – Logopedist & spraak therapeut
Rik Schutte

Pitch Perfect komt met geweldige, interactieve sessies die door middel van leuke oefeningen de vaardigheden die je nodig hebt tijdens het presenteren echt aan je leert. Ik voel me echt de baas over het podium nu!

Rik Schutte – Lead interaction design BleuJay
Zeeshan Yunus Ahmed

Iedere sessie van de training was ontzettend leuk. De diverse methoden en oefeningen heeft ons veel kleine details over het presenteren geleerd. Het gaat ons zeker helpen bij toekomstige presentaties!

Zeeshan Yunus Ahmed – PhD. Candidate TU/e & Ondernemer
Florence Kuyper

Voor mij is deze training zó veel beter dan de standaard presentatietrainingen, vanwege de veelzijdige, creatieve, heel deskundige, veilige en ervaringsgerichte aanpak van Pitch Perfect.

Florence Kuyper – Polar Expedition Leader