Presentation training

Pitch Dokter Sollicitatie PITCH

Solliciteren. Ook dat doen we steeds vaker online. Het liefst met een ijzersterke sollicitatiepitch. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Wat vertel je in nou zo’n pitch? En hoe breng je het over zodat een bedrijf met jou in gesprek wil? Met een interactief webinar en drie sessies persoonlijke coaching biedt de Pitch Dokter training je de beste remedie voor een perfecte pitch!

PROGRAMMA

Een sollicitatiepitch geeft jou de mogelijkheid om te laten zien wie jíj bent, wat jou beweegt. Door te vanuit passie te praten over jouw intrinsieke kwaliteiten en drijfveren laat je zien wat jij als persoon voor een bedrijf te bieden hebt. Want passie inspireert. Zo vergroot je de kans dat jij wordt uitgenodigd voor een gesprek. Want passie inspireert.

Caroline de Hoog

Het solliciteren is in deze huidige tijd lastig en helemaal als je jezelf online moet presenteren. De Pitch Dokter training kan je hierbij perfect helpen. Het heeft mij in ieder geval geholpen om een baan te vinden!

Caroline de Hoog – Adviseur Maatschappelijk vastgoed
Dettie van Ginkel

Ik heb de sollicitatie pitchtraining als zeer verrassend, leerzaam en zinvol ervaren. Het heeft mij er vooral op gewezen dat je van jezelf uit moet gaan. Waar je blij van wordt, wat je energie geeft, wat je leuk vindt. Niet op zoek naar antwoorden waarvan je denkt dat men graag wil horen.

Dettie van Ginkel – Commercial medewerker
Elena Chachakova

Een zeer leerzame een persoonlijk gerichte training met veel praktische tips om het beste uit jezelf te halen en te laten zien. Een aanrader!

Elena Chachakova – Legal & Compliance Expert
Erik Wallert

De Pitch Dokter training heeft mij geleerd mijn werk en mijn motivatie daarachter scherp te presenteren — niet in de minste plaats omdat het me heeft geholpen voor mezelf duidelijk in te zien wat mij drijft.

Erik Wallert – Medisch-wetenschappelijk Illustrator

Voor wie?

De Pitch Dokter Sollicitatie pitch training is gericht op werkzoekenden die een (video)pitch willen gebruiken om bij een bedrijf op gesprek te komen. Mensen die in korte tijd hun pitch scherp willen krijgen en met passie presenteren op een manier die bij hun past.  Je krijgt feedback, tips en oefeningen die je direct toepast in je presentatie. Wat fijn is: De coach sessies worden gepland op momenten die jou het beste uitkomen.

Wil je meer de diepte in en je presentatievaardigheden fundamenteel verbeteren? Dan is de Professional training of Keynote coaching iets voor jou! Bekijk de opties in het menu ‘trainingen’.

RESULTATEN

  • Een pakkende sollictatie-pitch
  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Spreken met intentie
  • Online presentatie skills
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Coaching wanneer het jou uitkomt

TARIEVEN

De Pitch Dokter Sollicitatie training is te volgen via individuele inschrijving voor een open training of als groepstraining voor maximaal 8 personen. De prijzen voor groepstraining zijn exclusief locatiekosten in geval van live trainingen en coaching. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Individueel / open training
220,-
175,-
Groep/ in-company training
1.450,-
1.150,-