Presentation training

Pitch Dokter Sollicitatie PITCH

Solliciteren. Ook dat doen we steeds vaker online. Het liefst met een ijzersterke sollicitatiepitch. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Wat vertel je in nou zo’n pitch? En hoe breng je het over zodat een bedrijf met jou in gesprek wil? Met een interactief webinar en drie sessies persoonlijke coaching biedt de Pitch Dokter training je de beste remedie voor een perfecte pitch!

PROGRAMMA

Een sollicitatiepitch geeft jou de mogelijkheid om te laten zien wie jíj bent, wat jou beweegt. Door te vanuit passie te praten over jouw intrinsieke kwaliteiten en drijfveren laat je zien wat jij als persoon voor een bedrijf te bieden hebt. Want passie inspireert. Zo vergroot je de kans dat jij wordt uitgenodigd voor een gesprek. Want passie inspireert.

Voor wie?

De Pitch Dokter Sollicitatie pitch training is gericht op werkzoekenden die een (video)pitch willen gebruiken om bij een bedrijf op gesprek te komen. Mensen die in korte tijd hun pitch scherp willen krijgen en met passie presenteren op een manier die bij hun past.  Je krijgt feedback, tips en oefeningen die je direct toepast in je presentatie. Wat fijn is: De coach sessies worden gepland op momenten die jou het beste uitkomen.

Wil je meer de diepte in en je presentatievaardigheden fundamenteel verbeteren? Dan is de Professional training of Keynote coaching iets voor jou! Bekijk de opties in het menu ‘trainingen’.

  • Een pakkende sollictatie-pitch
  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Spreken met intentie
  • Online presentatie skills
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Coaching wanneer het jou uitkomt

TARIEVEN

De Pitch Dokter Sollicitatie training is te volgen via individuele inschrijving voor een open training of als groepstraining voor maximaal 8 personen. De prijzen voor groepstraining zijn exclusief locatiekosten in geval van live trainingen en coaching. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Individueel / open training
220,-
175,-
Groep/ in-company training
1.450,-
1.150,-