Presentation training

Trainingen

Onze presentatietrainingen versterken jouw skills als spreker en helpen je met het maken van een overtuigende pitch. Met ervaringsgerichte interactieve oefeningen vergroot je jouw comfort zone en zelfvertrouwen op het podium. Wij bieden in-company trainingen voor bedrijven en open groepstrainingen voor individuen, zelfstandigen en kleine organisaties.

Aanbod

Werkwijze

Een overtuigende presentatie begint bij jouw authenticiteit als spreker. Wij geloven dat theatervaardigheden de perfecte basis zijn voor het verbeteren van jouw pitch. Kennis van storytelling en technieken op het gebied van expressie, fysiek en ademhaling helpen jou om op jouw eigen manier een sterke voordracht te geven en comfortabel op het podium te staan.

Onze kracht zit in bewustmaking. Bewust van wat jij precies wilt vertellen en hoe je dat in opbouw en expressie tot uiting brengt. Prikkelende interactieve oefeningen laten je persoonlijk ervaren wat voor jou werkt en wat het effect is van de skills die wij je aanreiken. Door vrij en actief te werken vergroot je jouw comfortzone en ga je met meer gemak presenteren. Onze ervaringsgerichte werkwijze creëert inzichten waarmee je direct jouw presentatie versterkt en jouw kwaliteit als public speaker zult blijven verbeteren.

Leren is het meest effectief als je er plezier aan beleeft. Onze oefeningen zijn behalve leerzaam en effectief vooral ook heel erg leuk. Met jouwmede-trainees maak je tijdens de training veel lol,   inspireer je elkaar en ontdek je passie voor presenteren. In onze trainingen werken wij met kleine groepen van maximaal 12 personen. Je leert daardoor met én van je mede-trainees en krijgt tegelijk veel persoonlijk aandacht. Je werkt op basis van jouw eigen presentatie. Daardoor ligt de focus op de elementen die voor jou prioriteit hebben.