Presentation training

Fruits of Fridays

In alles wat we doen willen wij bijdragen aan een betere wereld. Het Fruits of Fridays programma biedt daarom gratis pitch training en coaching aan voor startups en non-profits die direct bijdragen aan de Global Development Goals. We helpen ze een perfecte pitch te maken om hun doelen te bereiken en delen dit met onze netwerken.

Programma

Global Development Goals

Fruits of Fridays ondersteunt startups en non-profits wiens primaire doel is bij te dragen aan de Global Development Goals die zijn vastgesteld door de Verenigde Naties. Onze focus ligt bij goals 10, 7 en 13: Het verminderen van ongelijkheden binnen en tussen landen (10), zorg dragen voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen (7) en dringende actie in de strijd tegen klimaatverandering en haar gevolgen (13). Wil je weten of jij in aanmerking komt? Stuur ons een bericht!

Deel en versterk

Fruits of Friday wil een platform zijn voor haar deelnemers door hun boodschap te verspreiden op onze gezamenlijke netwerken. Dit doen we door online video-items op onze sociale media. Daarin laten we de pitches zien en te delen hoe mensen jouw organisatie kan ondersteunen. We willen jouw boodschap delen om zo jouw bereik aan partners en supporters te vergroten. We zijn allemaal samen in deze wereld. Laten we elkaar inspireren om de wereld te verbeteren!